Külmal ajal on kõige mõnusam koguneda ühe laua ümber – seal, kus hea toit ja soe seltskond, on iga kokkusaamise päriselt eriline. Kui soovid korraldada oma tiimiürituse, sõprade kokkusaamise või mõnusa talvise koosolemise natukene teistmoodi, siis meie elamustoitlustuse töötoad on selleks ideaalne võimalus.
Kokkamine on oma olemuselt ühendav tegevus – see tekitab elevust, avab inimesed ja pakub loomulikku koostegemise rõõmu. Meie tublide kokkade käe all saab selgeks, kui palju põnevat peitub õigetes toorainetes, millised maitsenüansid koos mängivad ja kuidas lihtsate nippidega ka kodus erilisi roogasid valmistada.
Mis sind ees ootab?
Meie töötubasid saab kohandada just teie seltskonna, peo või ettevõtte vajaduste järgi.

Värske õhk, lõkke soojus ja lõbus koosolemine. Igaüks saab lõkkel ise küpsetada magusa ja soolase tokisaia. Kõrvale pakume sooja glögi ja pähkleid. See on meeskonda liitev ning teistmoodi vahepala, mis sobib ideaalselt ka kohvipausi alternatiiviks.
Kestvus: 1 h
Hind: 10 €/in

Astume meie maakeldrisse ja teeme rännaku hoidistamise maailma. Jagame, kuidas kasvatame oma toorainet, milliseid vilju purki paneme, millistel põhimõtetel hoidistame ning kuidas sünnivad meie retseptid. Oluline on, et käitume toiduga kestlikult – ei raiska, austame loodust ja taaskasutame.
Töötoas valime keldrist mitmeid hoidiseid, mida degusteerime koduse küpsetise kõrvale. Lisaks valmistame kama, mille maitsestame vastavalt hooajale – näiteks mündi või värskete marjadega. See on ehe ja hariv kogemus, mis avab uue vaatenurga kohaliku toidu väärtusele.
Kestvus: 1,5 h
Hind: 25 €/in

Piduliku õhtusöögi krooniks sünnib üheskoos hõrk talvine dessert, mis on samaaegselt lihtne, maitseküllane ning inspiratsiooniks kodusel kokkamisel. Magus lõpetus, mis toob särtsu igasse lauda ja meeleolu igale peole.
Kestvus: 1 h
Hind: 10 €/in
(õhtusöök valitav hinnapakkumuse LISA 1-st)

Traditsioon ja põnev uudsus ühes ampsus. Töötoas valmivad tatra-näkileivad, mitmevilja ürdisepik ning pipra-kurkumi sai. Kõrvale valmistame kolm hooajalist leivamääret, mis teevad iga suutäie eriliseks.
Kestvus: 2 h
Hind: 23 €/in

Lõhnav ja soe jõulumaitsete maagia! Iga osaleja valmistab endale kaasa pätsi piparkoogitaigent – valikus on nii klassikaline kui ka täisterataigen. Taigna sisse sõtkume vürtsid, mis lisavad maitseküllust ning aroomi. See töötuba on ideaalne nii meeskonnale kui ka perele koos meisterdamiseks.
Kestvus: 1,5 h
Hind: 21 €/in

See töötuba haarab kaasa kogu seltskonna! Üheskoos köögis tegutsedes sünnivad maitsvad Eesti toidud, kus on ühendatud vanaemade retseptid ja tänapäevased maitsed. Teeme koos süüa, mis inspireerib ka kodusel kokkamisel veidi kastist välja mõtlema. Kooskokkamine liidab ja loob rõõmu – tulemuseks on 3-käiguline toiduelamus, kus saavad kõhu täis nii lihasööjad kui ka taimetoitlased ja veganid.
Katame laua, naudime oma kätetööd ning jagame lugusid ja maitseid. Soovi korral saab lisada ka elava muusika, mis muudab õhtu tõeliseks elamuseks.
Menüü on koostatud vastavalt hooajale!
Kooskokkamise töötuba täpsem kirjeldus »
Kestvus: 3 h
Hind: al. 54 €/in
Kõik hinnad on näidatud koos käibemaksuga (v.a Randivälja kirikuhoone ekskursioon).
Minimaalne grupi osalustasu 200€ kuni 2h töötuba ja 300€ 2+h kestvatele töötubadele kui ei ole kokkulepitud teisiti.
Vaata teisi Klaara-Manni töötubasid SIIT.